Een week midweek of weekend terug naar de natuur?

Orchidee├źn zijn zeldzame en kwetsbare planten die je nog kan bewonderen in de omgeving van Ecolibrium. Een Orchidee ontkiemt alleen wanneer ze in contact komt met de juiste schimmel waarmee de orchidee vervolgens een samenwerking aangaat. Het is een wonderbaarlijke connectie van de natuur die zorgt dat deze plant tot haar mooie bloei komt. 

Zo zijn wij als mens ook geconnecteerd, met heel veel componenten die ons in ons leven omringen. Door ons drukke, gehaaste leven vergeten we vaak die connecties, zien we ze niet meer, of geraken we ze kwijt, en dat kan ons uit balans brengen. Wanneer we als mens nood hebben aan heling, aan inspiratie, zingeving,... Kan de natuur ons helpen die connecties terug te vinden en kunnen we opnieuw in balans geraken.

Met Ecolibrium bieden we jou die momenten aan waarin je opnieuw jouw eigen connecties kan terugvinden, met activiteiten als yoga, dans, meditatie, natuurbeleving,... in de natuur. Dit doen we door het gebruik van onze zintuigen, in een omgeving van rust, ruimte, aarde en lucht; 'de natuur'.

Reconnect!

Ecolibrium
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.