DE MAGIE VAN DANS

Een week midweek of weekend rond de magie van dans? Wil je graag dichterbij jezelf komen en vanuit de eigen kracht in het leven staan? En wil je graag ervaren hoe dans je hierbij kan helpen? Of wil je gewoon op een heerlijke manier je tijd spenderen? 'De magie van dans'. 

De magie van dans - een reis naar je innerlijke kracht, wijsheid en vreugde!
In deze workshops beginnen we de eerste 45 minuten met een thema te dansen, een oefening waarbij je vrij op de muziek beweegt. De thema's inspireren je persoonlijk ontwikkeling. Ieder volgt hierin het eigen tempo. Er moet niets. Daarna volgt er een pauze van 15 minuten om te eindigen met een gewone les SuryaSoul of Nia (Moving to Heal) waarbij je makkelijke bewegingen volgt. Hierbij kunnen de nieuwe exploraties ineens hun plekje vinden.
We bewegen vanuit onszelf, maken los wat vastzit en shaken we de spanning uit ons lijf. We voelen onze energie stromen en komen in contact met zowel onze innerlijke rust als onze vitaliteit. Vanuit deze connectie met onszelf, maken we een authentieke connectie met de ander en gaan we verder op ontdekking in de wereld.
Thema's  zijn:
- Ruimte en klank
- Innerlijke wijsheid
- Verbinding en eenheid
- Yin en yang
- Zelfzorg
Ecolibrium
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.