WEEK VOOR ZORGERS


Deze week staat in het kader van zorg en zelfzorg voor zorgers. Het is een week om zorg te ontvangen en jezelf te verwennen met natuur, meditatie, gezelligheid, rust, tijd voor jezelf, ontspanning, een lach en een traan, gaan zwemmen in het meer, gezonde voeding en verschillende workshops rond zelfzorg (dans, qigong, Melt en meditatie) al dan niet in de natuur. Een week waarin niets moet en je naar hartenlust mag genieten. Allaise.

Voor wie 
Ieder die zich een zorger voelt in de brede zin van het woord. Uiteraard zijn mensen die een zorgberoep uitoefenen welkom, maar evenzeer moeders, mantelzorgers, leerkrachten, ..  De groep is minimum 5 en maximum 8. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, zullen we een tweede week organiseren in oktober of november.

Door wie
Ewoud en Kristin. Ewoud is een doorwinterde natuurliefhebber en kok. Hij is het brein achter het voedselbos dat we hier opbouwen zodat we op termijn van onze eigen groenten en bloemetjes kunnen smullen. Kristin is liefhebber van de innerlijke natuur en begeleidt en inspireert anderen naar hun authentieke zelf op verschillende manieren.

Waar
In het mooie centrum Ecolibrium, Verte Place 3 in Couvin.
Dit ligt aan de grens met Frankrijk, zo'n 1u40 rijden ten Zuiden van Brussel. Het zuiverste stukje van Belgiƫ.

Wanneer
Zondag 1 augustus 2021 (aankomst tussen 14u en 16u) tot zaterdag 7 augustus 2021 na de lunch (vermoedelijk 13u-14u).

Investering
Een week tijd en 500 euro (eten, slapen en workshops inbegrepen).
Als je graag in een 1-persoonskamer ligt, betaal je een supplement van 100 euro. De accommodatie bestaat uit basic kamers in het hoofdgebouw en 3 stacaravannetjes in de tuin.

Annuleringsopties
Misschien toch belangrijk te vermelden in deze tijden..
Als door de Corona-maatregelen het niet zou kunnen doorgaan, krijg je het volledige bedrag terugbetaald. Als de week door ons wordt geannuleerd door te weinig deelnemers, krijg je uiteraard ook het volledige bedrag terug. 

Corona-maatregelen
We vragen een zelftest te doen de ochtend van 1 augustus, zo kan iedereen met een gerust hart deelnemen.
De activiteiten zullen verder voornamelijk buiten plaatsvinden.

Ecolibrium
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.